قیمت روز باطری فرسوده - قیمت داغی باتری
قیمت انواع مختلف باتری های فرسوده یکسان نیست. بهعنوان مثال، قیمت باطری فرسوده ups با قیمت ضایعات باتری ماشین متفاوت است.
همچنین توجه داشته باشید که قیمت باتری فرسوده بهصورت روزانه تغییر میکند، بنابراین برای اطلاع از قیمت باتری فرسوده امروز با ما در تماس باشید.
قیمت باتری اسقاطی به دو روش کیلویی و آمپری محاسبه میشود:
- قیمت باتری کهنه کیلویی
- قیمت باتری کهنه آمپری
قیمت هر آمپر باتری فرسوده یو پی اس حدودا بین 11000 تا 12000 هزار ( با توجه به آمپر و برند ups) متفاوت است. بهعنوان مثال قیمت داغی باتری 60 آمپر یو پی اس، 660 هزار تومان است.
باتری به باتری
شما میتوانید برای خرید باتری ماشین با داغی به صورت باتری به باتری ماشین، به سایت باتری کاسپین مراجعه کنید:
باتری فرسوده
باتری فرسوده یا داغی باتری چیست ؟
باتری ها وسیله ای برای ذخیره و تامین انرژی هستند. انواع باتری ها طول عمر دارند و بعد از مدتی فرسوده میشوند. به این باتری های فرسوده به اصطلاح داغی باتری یا داغی باطری گفته میشود. نکته مهمی که شما باید بدانید این است که میتوانید باتری های فرسوده و کهنه خود را به پول نقد تبدیل کنید. علاوه بر این شما با فروش باتری کهنه خود کمک بزرگی به حفظ محیط زیست و سلامتی انسانها و سایر موجودات میکنید.
مرکز خرید باتری فرسوده قطب مثبت، یکی از بزرگترین و معتبرترین کارخانههای بازیافت باتری را در اختیار دارد و آماده خرید داغی باتری شما است.
انواع باتری فرسوده
قطب مثبت، یکی از معتبرترین مراکز خرید داغی باطری، با داشتن مجوز رسمی آماده خرید انواع باتری فرسوده با بهترین قیمت باتری اسقاط است، اعم از:
- خرید داغی باتری ماشین
- خرید ضایعات باطری ups
- خرید باتری فرسوده موتورسیکلت
- خرید داغی باتری اسیدی
- خرید باتری درهم و کیلویی
- داغی باتری انرژی خورشیدی
- داغی باتری لیفتراکی
مزایای بازیافت باتری فرسوده
بازیافت ضایعات باتری با هدف کاهش تعداد باتری هایی که بهصورت شهری دفع میشود انجام میگیرد. باتری ها در ساختار خود فلزات سنگین و مواد شیمیایی دارند که موجب میشود با آنها مانند زباله های معمولی برخورد نشود. در ادامه، چند مورد از مزایای فروش داغی باطری به کارخانه های بازیافت را توضیح دادهایم:
دور کردن مواد شیمیایی مضر از محیط زیست
یکی از مهمترین مزایای بازیافت باطری های فرسوده، دور نگه داشتن مواد شیمیایی باطری ها از محیط زیست است. اگر زباله های حاوی ضایعات باتری در زمین دفن شوند، مواد شیمیایی و فلزات سمی موجود در آنها وارد خاک و آب های زیرزمینی میشود.
با این اوصاف، دفن ضایعات باتری نه تنها به معنای هدر دادن منابع طبیعی است بلکه یک منبع آلودگی برای منابع بسیار مهمی است که ما وظیفه داریم از آنها محافظت کنیم. امروزه ما با مشکلات زیست محیطی زیادی روبه رو هستیم و آلودگی آب های زیرزمینی و خاک یکی از بزرگترین آنهاست.
اسید سربی، کادمیوم و لیتیوم موجود در باتری ها از بدترین آلاینده های زیست محیطی هستند. بازیافت باتری های کهنه، تضمین میکند که این مواد در باتری های جدید مجددا مورد استفاده قرار میگیرند و دیگر وارد محیط زیست ما و سایر جانداران نمیشوند.
صرفه جویی در مصرف منابع معدنی (غیر قابل بازیافت)
باتری های غالبا با منابع طبیعی تجدیدناپذیر ساخته میشوند. مس، سرب، لیتیوم، نقره، جیوه و کبالت همگی از منابع طبیعی و تجدیدناپذیری هستند که برای ساخت باتری ها مورد نیاز هستند. برخی از این عناصر بهشدت کمیاب هستند. بهعنوان مثال، بزرگترین مشکلی که صنعت خودروهای الکتریکی بهصورت جهانی با آن مواجه است، کمیاب بودن لیتیوم است. به همین دلیل هم قیمت لیتیوم در حال افزایش و عرضه در حال کاهش است.
کاهش قیمت باتری های جدید
عناصر و فلزات بازیافت شده، قیمت کمتری نسبت به فلزاتی که از معادن استخارج میشوند دارند. چرا که بازیافت مواد هزینه کمتری نسبت به استخراج، حمل و نقل و پالایش مواد معدنی دارد.
کمک به سلامتی انسانها: سم را از خانهها و بدن های خود دور کنید!
فلزات سنگین سمی هستند و واضح است که ورود آنها به آب های زیرزمینی و خاک های کشاورزی در نهایت به سلامتی انسان ها ضربه میزند. ما با فروش ضایعات باطری به حفظ محیط زیست و پاک ماندن آب و خاک های خود کمک میکنیم.
کاهش احتمال آتش سوزی های ناگهانی در محل های انباشت زباله
با اینکه احتمال انفجار باتری فرسوده و آتشسوزی بسیار نادر است، اما ممکن است این اتفاق رخ دهد. به همین دلیل منطق حکم میکند که در نگهداری و جابه جایی همه باتری ها، به خصوص باتری هایی که آسیب دیدهاند با احتیاط برخورد شود. فروش داغی باتری به مراکز و کارخانه های بازیافت باتری بهترین راه حل برای به حداقل رساندن خطر آتش سوزی و انفجار ضایعات باتری است.
کاهش زباله هایی که رها میشوند یا در زمین دفن میشوند